​✔ For pri​vate og erhverv

​✔ Konkurrencedygtige priser

​✔ Uforpligtende tilbud

Ombygning og renovering af badeværelse​

Skal du bruge hjælp til renovering af badeværelse? Hos Staby Murerforretning i Ulfborg tilbyder vi alle former for renovering og ombygning af badeværelse for kunder i Holstebro, Ringkøbing, Herning og omegn. Vi er specialister i renovering af badeværelse i både huse og lejligheder.

Vi udfører alle opgaver - både store og små og vi har gennem tiden opnået stor erfaring og ekspertise inden for branchen. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os. 

Hvad koster renovering af badeværelse?

For os er det vigtigt, at pris og kvalitet går hånd i hånd og bliver løst til kundens tilfredshed. Vi vægter effektiv arbejdstilgang højt og bestræber os på at minimere byggetiden så det bliver til mindst mulig gene for vores kunder.

Det er svært at give et konkret svar på, hvad renovering af badeværelse koster, da det afhænger af flere forskellige faktorer, herunder opgavens omfang, samt valg af materialer, VVS-artikler mv. 

Dog garanterer vi, at vi altid tilbyder gode og konkurrencedygtige priser og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hør mere om hvad vi kan hjælpe med

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med ombygning eller renovering af badeværelse, så kontakt os endelig i dag. Vi står altid klar med kompetent hjælp og rådgivning.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 23 46 90 82 for at aftale en uforpligtende besigtigelse. Eller du kan skrive til os på stabymurer@live.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​​

Få et godt tilbud​ på dit næste byggeprojekt

Udfyld formularen og vi vender tilbage med svar så hurtigt som muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

Virksomhedsnavn

Staby Murerforretning​

CVR: 18104687

Kontakt